Ogolone Karczochy Z Cytryną, Rukolą I Parmigiano

Ogolone Karczochy Z Cytryną, Rukolą I Parmigiano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj Ogolone karczochy z cytryną, rukolą i Parmigiano spróbować. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 176 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, sok z cytryny, skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Gruszka I Gorgonzola Flatbread Z Małą Rukolą I Ogolonym Parmem, Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, oraz Sałatka Z Rukoli Z Ogolonym Parmezanem, Cytryną I Oliwą Z Oliwek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce ubić sok z cytryny, olej, skórkę z cytryny, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.Osuszyć karczochy dziecięce naczyniem. Za pomocą mandoliny lub robota kuchennego wyposażonego w 2-mm ostrze do krojenia, bardzo cienko pokroić karczochy wzdłuż. Podczas pracy natychmiast włóż plastry karczocha do wody z cytryną. Gdy wszystkie karczochy są krojone, odcedzić, osuszyć, i przenieść plastry do dużej miski i wrzucić tyle opatrunku lekko płaszcz (trzepaczka najpierw rekombinacji).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
MandolinaMandolina
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na około 5 minut. Wrzucić do rukoli i bazylii.Ułóż sałatkę na półmisku lub pojedynczych talerzach i udekoruj ogolonym Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3
Pozostałą część sosu skropić sałatką i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1
Kalorie
1
100, tłuszcz
2
7, Kalorie Tłuszczowe
1
60, Tłuszcze Nasycone
2
2, białko
3
5, Tłuszcz Jednonienasycony
4
3, węglowodany
5
160, Cholesterol
6
5, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
6, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn