Ogolona Melonowa Sałatka Z Rukolą Wiśniową
Ogolona Sałatka z Arugulą z melona jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 6,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis służy 4. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sok z limonki, wiśnie, grubą sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z ogolonego melona z sosem cytrynowo-Sherry, Sałatka z rukoli z ogolonym Manchego, oraz Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i rukoli.
Instrukcje
Ogolona Melonowa Sałatka Z Rukolą Wiśniową
Aby przygotować kantalupę i połówki spodu, nasiona i obrać melony. Użyj obieraczki do warzyw i przeciągnij ją po obranych bokach każdego melona na Ogolone kawałki. Aby przygotować wiśnie, pit i połówki wiśni.
Do miski dodaj olej, ocet szampański, musztardę Dijon i sok z limonki i ubijaj, aby połączyć. doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić do herbu z opatrunkiem. Podziel rukolę na cztery talerze i wierzch ogolonymi melonami, wiśniami i fetą.
Podawać natychmiast.Wiśnia i kolendra Mojito
W małym dzbanie, połączyć sok z limonki, wiśnie, i 4 gałązki kolendry; rozgnieść i przecedzić.
Dodać rum i wymieszać, aby połączyć.
Umieść kruszony lód w 4 wysokich kieliszkach koktajlowych,
Wlać koktajl do dwóch szklanek; dopełnij seltzer.
Udekoruj koktajl gałązkami kolendry i plastrami limonki.