Ognisty Indyk-Pasztet Crostini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj ognistego pasztetu z indyka Crostini. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kasztany wodne, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Crostini Z Pasztetem Z Wątróbki Drobiowej, krem z zupy grzybowej z pasztetem z soczewicy orzechowej crostini, oraz Ognista Pierś Z Indyka Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i pieprz; smażyć 1 minutę.
Umieścić mieszankę cebuli, Indyk, a następnie 6 składników (Indyk przez sos sojowy) w robocie kuchennym; proces aż dobrze wymieszane, skrobanie boki miski procesora od czasu do czasu. Łyżka pt do miski; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Rozprowadzić 1 łyżkę pt równomiernie na każdej kromce chleba.