Ognista zupa Curry z tofu i kokosem

Przepis Ognisty Tofu i kokosowa zupa Curry jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka czosnku, pasta curry, kawałki fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegetariańskie curry Kokosowe z tofu, Kokosowo-Curry Tofu Stir-Fry, oraz Łagodne Kokosowe Tofu Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek na patelnię; smażyć 30 sekund lub aż lekko rumiane.
Dodać pastę curry; smażyć 1 minutę, stale mieszając.
Dodać brązowy cukier; gotować 1 minutę. Wymieszać z mlekiem kokosowym, bulionem, sokiem, imbirem i sosem sojowym. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 1 godzinę.
Dodać marchew; gotować przez 6 protokół.
Dodać fasolę, i gotować 4 protokół lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Dodaj tofu na patelnię, i gotować 2 protokół.