Ognisko Pan-Pieczony Kurczak
Ognisko Pan-Pieczony kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,41 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka piersi z kurczaka, ząbki czosnku, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni, Arkusz Pan Kurczak z pieczonym bakłażanem Caponata, oraz Pieczone Kieszenie Na Ognisko.
Instrukcje
Włożyć piersi z kurczaka do dużej plastikowej torby do zamrażarki.
Dodaj sos sojowy, olej arachidowy, sok z limonki, imbir i czosnek. Uszczelnij torebkę i dobrze wstrząśnij, aby połączyć składniki. Marynować przez co najmniej 1 godzinę, najlepiej przez noc. Możesz umieścić torbę w zamrażarce, gdzie będzie przechowywać do 6 miesięcy. Kiedy będziesz gotowy do gotowania kurczaka, wyjmij go z zamrażarki i rozmrozić na noc w lodówce.
Podgrzej dobrze przyprawioną żeliwną patelnię, patelnię nieprzywierającą lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Kurczaka wyjąć z marynaty i otrząsnąć nadmiar; doprawić solą i pieprzem. Gotować pierś z kurczaka, aż gotowe, o 4 do 5 minut na stronie. Pokroić i podawać na wierzchu obfite grzyby Shiitake i zupę Miso.