Ognisko Chili w holenderskim piekarniku

Ognisko Chili w holenderskim piekarniku
Ognisko Chili w holenderskim piecu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 535 kalorii, 40g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 363 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, łopatka wieprzowa, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ognisko Malina Podwójne Holenderskie Dziecko, Ognisko (lub piekarnik) papryka Jack i boczek ziemniaki, oraz Holenderski Piec Brukowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczoną fasolę opłukać i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na gorących węglach, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać połowę wieprzowiny i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Przełożyć do dużej miski i powtórzyć z pozostałą połową wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przenieść drugą porcję do miski z pierwszą porcją.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj kiełbasę do garnka i gotuj, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż nie będzie już surowa. Powrót mięsa do garnka z kiełbasą i dodać cebulę, jalapeño, chili w proszku, kminek, oregano, i połowę kolendry. Gotuj, stale mieszając, aż aromatyczne i cebula zaczną mięknąć, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj namoczoną fasolę, pomidory, wystarczającą ilość wody, aby przykryć mięso i fasolę o 2 cale i dużą szczyptę soli(powinna jeszcze smakować niedosezonowana, ponieważ zmniejszy).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Umieść pokrywkę na holenderskim piekarniku i przykryj gorącymi węglami. Pozostawić do ogrzania przez 10 minut, a następnie zerknąć i sprawdzić temperaturę. Płyn powinien być lekko bulgotanie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
9
Pozostawić do gotowania, aż fasola będzie miękka i kremowa, a mięso będzie całkowicie miękkie, od 3 do 6 godzin w zależności od tego, jak gorąco gotujesz (aby uzyskać najlepsze wyniki, gotuj na bardzo małym ogniu przez długi okres czasu). Sprawdź na garnku, jak gotuje co godzinę lub tak, uzupełnij wodą w razie potrzeby. Po zakończeniu chili, doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać z pozostałą kolendrą i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn