Off The Hook smażona kanapka z rybami

Off The Hook smażona kanapka z rybami
Off The Hook smażona kanapka z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,05 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1415 kalorii, 59G białka, oraz 79 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, cayenne, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Smażona Kanapka Z Rybą, Smażona Kanapka Z Rybą, oraz Captain Jack ' s Fried Fish Sandwich with Homemade Tatar Sauce.

Instrukcje

1
Aby Remoulade:.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
2
Umieść wszystkie składniki w mieszance, ale majonez i pulsuj razem przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3
Wlać do miski i dodać majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Wymieszać razem.Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do serve.To zrobić przyprawy do owoców morza:.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
5
Wszystko wymieszać w słoiku, wymieszać. Przechowywać w szczelnie przykrytym container.To zrobić kanapkę z rybami:.Rozgrzej olej na patelni saute.Filety zmyć i osuszyć ręcznikiem. Lekko posypać przyprawami z owoców morza na obu sides.In 3 oddzielne miski, umieścić mąkę wymieszaną z 3 łyżkami przyprawy do owoców morza. panko i 3 ubite jajka.Filety rozłożyć na mąkę, jajko, a następnie panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać rybę do oleju i smażyć na złoty kolor, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Wyjąć, aby osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
8
Po obu stronach chleba tostowego rozprowadzić sos remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
9
Warstwę trochę romaine na dole, a następnie top z ryb, pokrojony pomidor, czerwona cebula i trochę więcej romaine na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Dodać górną część chleba, aby zrobić kanapkę. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników graham1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1szczyptacayenne (opcjonalnie)cayenne (opcjonalnie)0warzywo (np. szpinak)nasiona seleranasiona selera2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon3jaja pobijanejaja pobijane1warzywo (np. szpinak)sos rybnysos rybny1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1łyżka czerwony ocet winnyBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)2warzywo (np. szpinak)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)4trochę posiekanej cukiniiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1cytryna, sok zcytryna, sok z3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4trochę posiekanej cukiniioliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia1porcja startego parmezanuramięramię4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)Panko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)2warzywo (np. szpinak)uncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)1małeczerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)0warzywo (np. szpinak)bezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcąbezkostna baranina pokrojona w kostki o wymiarach 3–4 cali – lub można ją zastąpić bezkostną łopatką jagnięcą0warzywo (np. szpinak)Kapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cmKapusta włoska, czyli pekińska, pokrojona w paski o grubości 2,5 cm1porcja startego parmezanuplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody3Spód: okruszki z herbatników grahamprzyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)przyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)1porcja startego parmezanu1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej122 łyżki roztopionego masła12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn