Off The Hook smażona kanapka z rybami

Off The Hook smażona kanapka z rybami
Off The Hook smażona kanapka z rybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,05 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1415 kalorii, 59G białka, oraz 79 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ostry sos, cayenne, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Smażona Kanapka Z Rybą, Smażona Kanapka Z Rybą, oraz Captain Jack ' s Fried Fish Sandwich with Homemade Tatar Sauce.

Instrukcje

1
Aby Remoulade:.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
2
Umieść wszystkie składniki w mieszance, ale majonez i pulsuj razem przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3
Wlać do miski i dodać majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wymieszać razem.Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do serve.To zrobić przyprawy do owoców morza:.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
5
Wszystko wymieszać w słoiku, wymieszać. Przechowywać w szczelnie przykrytym container.To zrobić kanapkę z rybami:.Rozgrzej olej na patelni saute.Filety zmyć i osuszyć ręcznikiem. Lekko posypać przyprawami z owoców morza na obu sides.In 3 oddzielne miski, umieścić mąkę wymieszaną z 3 łyżkami przyprawy do owoców morza. panko i 3 ubite jajka.Filety rozłożyć na mąkę, jajko, a następnie panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać rybę do oleju i smażyć na złoty kolor, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Wyjąć, aby osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Po obu stronach chleba tostowego rozprowadzić sos remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
9
Warstwę trochę romaine na dole, a następnie top z ryb, pokrojony pomidor, czerwona cebula i trochę więcej romaine na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Dodać górną część chleba, aby zrobić kanapkę. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon1szczyptacayenne (opcjonalnie)cayenne (opcjonalnie)0Batoniki toffi Heathnasiona seleranasiona selera22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon3jaja pobijanejaja pobijane1Batoniki toffi Heathsos rybnysos rybny1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1łyżka czerwony ocet winnyBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)2Batoniki toffi Heathposiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)4krewetki i żyłkiświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1cytryna, sok zcytryna, sok z3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo2 duże papryczki chipotle w sosie adobo, drobno posiekane, plus 2 łyżki sosu adobo4krewetki i żyłkioliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia11 łyżka suszonego oreganoposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)Panko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)2Batoniki toffi Heathuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1Batoniki toffi Heath1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)1małeczerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)0Batoniki toffi Heathmięsiste golonki cielęce o grubości 2-3 calimięsiste golonki cielęce o grubości 2-3 cali0Batoniki toffi Heath1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu11 łyżka suszonego oregano5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuprzyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)przyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)11 łyżka suszonego oregano2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku122 łyżki roztopionego masła12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry2Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn