Off The Hook Smażona Kanapka Z Rybami

Off The Hook Smażona Kanapka Z Rybami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Off hak smażone ryby Sandwich spróbować. Ten przepis sprawia, że 31 porcji z 363 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jeśli masz bagietkę, smakołyk, ostry sos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Off The Hook smażona kanapka z rybami, Smażona Kanapka Z Rybą, oraz Smażona Kanapka Z Rybą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby Remoulade:.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
2
Umieść wszystkie składniki w mieszance, ale majonez i pulsuj razem przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
Wlać do miski i dodać majonez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać razem.Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do serve.To zrobić przyprawy do owoców morza:.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
5
Wszystko wymieszać w słoiku, wymieszać. Przechowywać w szczelnie przykrytym container.To zrobić kanapkę z rybami:.Rozgrzej olej na patelni saute.Filety zmyć i osuszyć ręcznikiem. Lekko posypać przyprawami z owoców morza na obu sides.In 3 oddzielne miski, umieścić mąkę wymieszaną z 3 łyżkami przyprawy do owoców morza. panko i 3 ubite jajka.Filety rozłożyć na mąkę, jajko, a następnie panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać rybę do oleju i smażyć na złoty kolor, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Wyjąć, aby osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Po obu stronach chleba tostowego rozprowadzić sos remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
9
Warstwę trochę romaine na dole, a następnie top z ryb, pokrojony pomidor, czerwona cebula i trochę więcej romaine na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
RomaineRomaine
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
10
Dodać górną część chleba, aby zrobić kanapkę. Powtórz z pozostałymi kanapkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu

Składniki

2(zima)3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon2(zima)3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon1szczyptacayenne (opcjonalnie)cayenne (opcjonalnie)0(może być lub przeglądać)nasiona seleranasiona selera0(może być lub przeglądać)nasiona seleranasiona selera2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon3jaja pobijanejaja pobijane3jaja pobijanejaja pobijane1(może być lub przeglądać)sos rybnysos rybny1(może być lub przeglądać)sos rybnysos rybny1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)1kilogramyświeże filety z flądry (lub inne białe ryby)świeże filety z flądry (lub inne białe ryby)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1DużeBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)1DużeBagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)Bagietka Francuska pokrojona na 4 porcje (lub użyj chleba lub bułek)2(może być lub przeglądać)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)2(może być lub przeglądać)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)posiekane świeże liście estragonu (lub 1/4 łyżeczki. suszone)31Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz11 funt cukinii,posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli11 funt cukinii,posiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuliposiekana świeża trybula lub 1 łyżka suszonej trybuli31Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySOS RemouladeSOS Remoulade1cytryna, sok zcytryna, sok z1cytryna, sok zcytryna, sok z3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki31Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyoliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia31Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyoliwa z oliwek, do smażeniaoliwa z oliwek, do smażenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipanko (lub zwykła bułka tarta)panko (lub zwykła bułka tarta)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPanko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)Panko bułka tarta (lub zwykła bułka tarta)2(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula1(może być lub przeglądać)8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek1(może być lub przeglądać)8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek11 funt cukinii,gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)11 funt cukinii,gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)gorący smak (Amiszowy lub Indyjski)1małeczerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)8liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)liście romaine, plastry cienkie (szyfonada)0(może być lub przeglądać)szyjki z kurczakaszyjki z kurczaka0(może być lub przeglądać)szyjki z kurczakaszyjki z kurczaka0(może być lub przeglądać)1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu0(może być lub przeglądać)1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych3(zima)przyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)przyprawa do owoców morza, plus więcej do posypania (przepis poniżej)31Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzyprawa Do Owoców MorzaPrzyprawa Do Owoców Morza1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku12plastry12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry12plastry12 pomidorów, plastry12 pomidorów, plastry2(może być lub przeglądać)Sos WorcestershireSos Worcestershire2(może być lub przeglądać)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W31 m.
Porcje31
Ocena Zdrowia10
Magazyn