Oferty Steków

Oferty Steków
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać oferty stek spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje $5.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1214 kalorii, 67g białka, oraz 98 g tłuszczu. Jest idealny do valentin day. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka twarogu, dno okrągłe pieczeń, papryka chile, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Prosty sos do steków i szukanie ofert na wino, Pan smażony stek i stek hamburgery z cebulą czerwonego wina i Laury chudego prezentów, oraz Make-ahead posiłek 3 Minute Steak Hoagies z sosem stek domowej roboty.

Instrukcje

1
Do grillowania: rozgrzej grill na średnim małym ogniu. Do pieczenia: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozłóż plastry wołowiny i doprawić solą i pieprzem do smaku. Na końcu każdego plasterka kładziemy plasterek twarogu i ostrą paprykę i zwijamy jak jajko. Owinąć 1 plasterek boczku wzdłuż wokół każdego steka, a następnie owinąć drugi plasterek boczku wokół każdego tak, aby pierwszy plasterek był zabezpieczony. Bezpieczny stek zajmuje się wykałaczkami i umieścić w jednorazowych patelniach do grillowania lub naczyniu do pieczenia 9x13 cali do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Gotuj steki na grillu lub w piekarniku wystarczająco długo, aby wołowina była gotowana i boczek był nieco chrupiący (20 do 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn