Oeufs en Crustade

Oeufs en Crustade
Oeufs en Crustade może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka żółtek, masło, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Oeufs En Cocotte With Lox, Oeufs a la Neige, oraz Oeufs au lait dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokroić chleb na cztery 1 ½ -calowe grube plastry i odciąć skorupy tworząc 3 ½ do 4 cala kwadrat. Używając okrągłego noża o średnicy 2 ½ cala, Wytnij okrąg w środku chleba, bez cięcia do końca. Użyj noża do masła, aby zgarnąć i oderwać chleb od środka, tworząc zagłębienie o głębokości około 1 cala. Za pomocą palców rozgnieść wnętrze zagłębienia, tworząc twardą podstawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
3
Wymieszać masło i lekko zmiksowany ząbek czosnku razem w małej misce, pozostawić do zaparzenia około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Posmaruj masło na całym chlebie, ze wszystkich stron wewnątrz i na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
5
Umieść koralik bezpośrednio na stojaku piekarnika ustawionego w pozycji środkowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Żółtka i sok z cytryny umieścić w małym rondlu ustawionym na bardzo małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubijać w sposób ciągły, dodając masło kawałek po kawałku, aż powstanie zagęszczony SOS. Unikaj zbyt dużo ciepła lub jaj będzie jajeczkować. Doprawić solą i pieprzem. Sos powinien być wystarczająco gęsty, aby pokryć tylną część łyżki, ale nadal płynąć swobodnie po wylaniu. W razie potrzeby dostosuj konsystencję z wodą.Jajka w koszulce: doprowadzić patelnię wody do wrzenia. Rozbij jajko do małej miski, zmniejsz ogień i wsuń jajko do gotującej się wody. Za pomocą łyżki delikatnie przewracaj nienaruszone jajko raz lub dwa razy, aby upewnić się, że nie przykleja się. Kłusować jajko w wodzie około 3 do 3 ½ minuty, a następnie ostrożnie wyjąć jajko łyżką szczelinową . Pozostawić do osuszenia na papierowym ręczniku wyłożonym talerzem. Przyciąć jaja o szorstkich krawędziach, jeśli chcesz. Powtórz jeszcze 3 razy.Delikatnie umieść gotowane jajko w każdej kuście. Łyżka trochę sosu holenderskiego na jajka i udekorować świeżymi liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Sól I PieprzSól I Pieprz
Jajko GotowaneJajko Gotowane
MasłoMasło
SOSSOS
WodaWoda
JajkoJajko
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn