Odświeżające Gazpacho

Odświeżające Gazpacho
Odświeżające Gazpacho może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 15. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pomidorów śliwkowych, 1/2 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, Serrano chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Odświeżające Gazpacho, Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, oraz Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rezerwa 1 szklanka melona. Zmiksować połowę pozostałego melona z połową każdego z pozostałych składników w blenderze, aż będzie gładka; wlać do dużej miski. Powtórz z wszystkimi pozostałymi składnikami z wyjątkiem zarezerwowanego melona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tymczasem drobno posiekać zarezerwowany melon; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
3
Wlać gazpacho do 8 misek do serwowania; top z posiekanym melonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GazpachoGazpacho
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn