Odwrócony Indyk
Odwrócony Indyk może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, Lemon Upside Down Pie, oraz Pizza Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spłucz indyka i usuń podroby.
Na patelni ułożyć indyka do góry nogami (pierś). Włożyć 1/4 szklanki masła do indyka.
Resztę masła ułożyć na kilku kawałkach wokół indyka.
Gotować w nagrzanym piekarniku 3 do 3 1/2 godziny, aż wewnętrzna temperatura uda osiągnie 180 stopni F (80 stopni C).