Odp: sos bbq gorący, słodki i czarny jak grzech

Odp: sos bbq gorący, słodki i czarny jak grzech
Przepis a: sos bbq, który jest gorący, słodki i czarny jak grzech może zaspokoić Amerykański głód w o 1 godzina. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 755 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi ten sos. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek w proszku, sos rybny, melasę blackstrap i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średnim ogniu rozpuścić do trzech łyżek pastowanego smalcu, tłuszczu boczku lub oleju kokosowego, a następnie wrzucić mieloną cebulę i czosnek.Na rozgrzanym tłuszczu podsmażyć mieloną cebulę i czosnek, aż będzie pachnący i półprzezroczysty. Pozwól jej krawędzie trochę karmelizować.Zmniejszyć ogień do niskiego, a następnie łyżkę około 1/4 szklanki koncentratu pomidorowego do rondla. Uważaj, bo pasta pomidorowa może rozpryskać się w gorącym tłuszczu.Wymieszać jedną szklankę melasy, jedną szklankę całego nierafinowanego wyparowanego soku z trzciny cukrowej i dwie łyżki sosu rybnego do pasty pomidorowej. Nadal mieszać sos razem, aż melasa całkowicie rozpuszcza się w koncentracie pomidorowym i sos staje się jednolity kolor.Wymieszać nierafinowaną sól morską, cebulę w proszku i czosnek w proszku do sosu i nadal mieszać, aż aromaty są całkowicie rozpuszczone w sosie.Delikatnie i stopniowo łyżka chipotle chili w proszku do sosu, degustując go okresowo i dodając tylko tyle ciepła, ile można obsłużyć. Pamiętaj, że ciepło proszku chili zwiększy się, gdy sos gotuje i starzeje się, więc może być mądrze, aby go przyprawić.Nadal gotować na małym ogniu przez kolejne dwadzieścia minut, uważając, aby sos nie bąbelkował.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sok Z Wyparowanej Trzciny CukrowejSok Z Wyparowanej Trzciny Cukrowej
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Olej KokosowyOlej Kokosowy
Sos RybnySos Rybny
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wlać sos do słoika mason wielkości kwarty i umieścić go w lodówce.Pozwól smaki poślubić na co najmniej dzień przed planujesz służyć domowej roboty sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn