Oddziel nogi indyka od piersi, utrzymując kręgosłup w stanie nienaruszonym, a nogi nadal przymocowane do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z Indyka
3
Odciąć pozostały kawałek kręgosłupa z piersi i zapisać (użyj go w patelni do pieczenia podczas gotowania indyka). Marchew i cebulę obrać i grubo posiekać. Z grubsza posiekać seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Umieść 1/3 warzyw i jabłek w pojemniku wystarczająco dużym, aby pomieścić indyka z warzywami i jabłkami. Indyka doprawiamy do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Octu cydr wcierać do indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 łyżeczki Gorącej Soli
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Umieść nogi, skórę bokiem do góry, na wierzchu warzyw, upewniając się, że jest miejsce, aby później dodać pierś.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
13
Umieść nogi w piekarniku, aby gotować pierwszy, o 1 godzinę 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Podczas gotowania nóg, aby zioło mieszanki tłuszczu kaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
15
Zimny tłuszcz z kaczki umieścić w misce stojącego miksera z uchwytem na łopatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Dodaj wszystkie posiekane zioła i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
17
Dodać sól i pieprz i mieszać przez 1 minutę, aż zioła są równomiernie rozproszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
18
Umieść mieszankę tłuszczowo-ziołową kaczki w grubej linii wzdłuż długiego boku 18-calowego kawałka plastikowej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
19
Zwiń w rurkę, przekręć końce, aż będą ciasne, a następnie umieść w lodówce, aby ustawić, ale nie twardnieć, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
20
Przesuń rękę pod skórę na piersi indyka, aby oddzielić skórę od piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
21
Odciąć jeden z końców rurki z tłuszczu kaczki. Ściśnij połowę mieszanki pod skórą na jednej piersi, a pozostałą na drugiej piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
22
Po ugotowaniu nóg umieść tymianek i rozmaryn na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
23
Ułożyć pierś na wierzchu ziół. Piecz, aż obie nogi i pierś osiągną wewnętrzną temperaturę 165 stopni F, około 2 godzin i 30 minut dłużej. Po wyjęciu ptaka z piekarnika, pozostaw go na 15 minut przed cięciem. A teraz kop i miłego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie