Obroża Z Czerwoną Cebulą
Przepis Collards z czerwoną cebulą może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 40 minut. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, Collard zieleni, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Marynowana Czerwona Cebula, Carbonnade z kołnierzami, oraz Collards And Rice.
Instrukcje
Przyciąć i odrzucić grube łodygi od spodu liści collard green. Dokładnie umyć Collard greens.
Podsmaż cebulę na gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 8 do 10 minut lub do miękkości.
Dodać bulion i kolejne 4 składniki.
Stopniowo dodać collards do holenderskiego piekarnika, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub tylko do zwiędnięcia. Zmniejszyć ogień do medium, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę lub do miękkości.