Obrać i zjeść krewetki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać skórki i jeść krewetki spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 705 kalorii, 48g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 6,44 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, masło, płatki pieprzu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwa Skórka Z Krewetek (Krewetka Gotowana), Obierz i zjedz krewetki z grilla, oraz Pikantne skórki i jeść krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży (co najmniej 12-calowy) Patelnia żeliwna na średnim ogniu.
Dodać masło i gotować, aż się stopi i spieniony, ale nie pozwól, aby brązowy.
Dodać plasterki cytryny w jednej warstwie i gotować je w spokoju, aż zaczną brązowieć, o 4 protokół. Flip plastry cytryny i dodać rozmaryn, płatki czerwonej papryki, czosnek, sok z cytryny, Worcestershire i ostry sos; doprowadzić na wolnym ogniu. Sezon krewetki z solą i pieprzem, a następnie dodać je do patelni. Powinny skwierczeć, gdy uderzają w patelnię. Gotować, często mieszając i obracając, aż będą różowe i twarde w dotyku, w sumie około 3 do 4 minut.
Podawaj na talerzu w dużym, częstuj się.