Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać obfite powolne gotowane gulasz wołowy spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, mięso z gulaszu wołowego, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Wolno Gotowany Prowansalski Gulasz Wołowy, Slow Cooker Obfity Gulasz Wołowy, oraz Obfite Powolne Gotowanie Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć mięso z gulaszu wołowego, ziemniaki, cebulę i marchewkę do garnka wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy Mięso
Ziemniak
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Dodaj sos pomidorowy, wodę, czerwone wino, kostki bulionowe z wołowiny, mieszankę zupy cebulowej, rozmaryn, czosnek w proszku, sól i pieprz do mieszaniny wołowiny; delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Wołowa
Sucha Zupa Cebulowa Mix
Czosnek W Proszku
Sos Pomidorowy
Czerwone Wino
Rozmaryn
Pieprz
Woda
Wołowina
Sól
3
Skrobię kukurydzianą ubić do wody, aż się rozpuści; delikatnie wymieszać z mieszaniną wołowiny.