Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Mieszanka parmezanu, fasola cannellini, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 59 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Placek pomidorowy Sandy, Obfite Pomidory Bisque, oraz Obfita Mieszanka Pomidorów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 18 do 20 minut lub aż cebula są złoty kolor, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z ognia.
4
Ciasto rozwałkować na blachę do pieczenia, posypać 2 łyżkami parmezanu i 1/2 łyżeczki rozmarynu, pozostawiając 1-calową granicę. Łyżka cebuli i fasoli na ciasto. Ułóż plastry pomidora na fasoli; top z mozzarellą rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej