Obfite Ciasto Pomidorowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.69 za porcję. Mieszanka parmezanu, fasola cannellini, pomidory śliwkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 59 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Placek pomidorowy Sandy, Obfite Pomidory Bisque, oraz Obfita Mieszanka Pomidorów.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać cebulę. Zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 18 do 20 minut lub aż cebula są złoty kolor, często mieszając.
Ciasto rozwałkować na blachę do pieczenia, posypać 2 łyżkami parmezanu i 1/2 łyżeczki rozmarynu, pozostawiając 1-calową granicę. Łyżka cebuli i fasoli na ciasto. Ułóż plastry pomidora na fasoli; top z mozzarellą rund.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami parmezanu, pozostałym 1/2 łyżeczki rozmarynu, czosnkiem w proszku, cebulą solą i pieprzem.
Delikatnie złóż krawędzie ciasta w kierunku środka, zaciskając ciasto od czasu do czasu, aby uszczelnić (ciasto nie pokryje mieszanki pomidorowej).
Piec w temperaturze 400 przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złota i ser topi się (nadzienie może lekko wyciekać podczas gotowania).
Odstawić na 10 minut przed cięciem na 6 klinów.