Nowojorskie Ciasto Na Pizzę
Przepis na ciasto do pizzy w stylu nowojorskim jest gotowy w około 10 godzin i 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Mieszanka aktywnych drożdży, cukru, ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pizza W Stylu Nowojorskim, Pizza W Stylu Nowojorskim, oraz Nowojorski Sos Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć wodę, 1/2 szklanki mąki, drożdże, i cukier w misce; dobrze wymieszać i odstawić, aż mieszanina jest spieniona i bulgotanie, o 20 protokół.
Wymieszać 2 szklanki mąki, 2 łyżki oliwy z oliwek i sól do mieszaniny drożdży za pomocą drewnianej łyżki, aż ciasto trzyma się razem; włączyć na lekko mąki powierzchni roboczej.
Zalać wnętrze dużej miski z 2 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Zagnieść ciasto, dodając małe ilości mąki w razie potrzeby, aż będzie miękkie i lekko lepkie, około 10 minut.
Uformować ciasto w kulkę i umieścić w przygotowanej misce; skropić około 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na cieście i rozprowadzić, aby pokryć całą kulkę. Przykryj miskę czystym ręcznikiem kuchennym i umieść w ciepłym obszarze kuchni, aż ciasto podwoi się w wielkości, około 2 godzin.
Punch ciasto w dół i umieścić w dużej zamykanej plastikowej torbie; przechowywać w lodówce 8 godzin na noc. Gotowy do użycia, wyjąć ciasto z lodówki i doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.