Nowość! New England Clam Chowder

Nowość! New England Clam Chowder
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów zupy, więc dać nowe! New England Clam Chowder a try. Ten przepis służy 6. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, kanadyjski boczek, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj My Best New England Clam Chowder, New England Clam Chowder, oraz New England Clam Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać boczek Kanadyjski i gotować, często mieszając, aż ostry, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Startego Sera Cheddar O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 łyżka Startego Sera Cheddar O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3
Przełożyć boczek na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju, cebulę, seler, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu do garnka i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać czosnek i tymianek i gotować, mieszając, przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Dodać 1 1/2 szklanki wody, zarezerwowany sok z małży (około 1 1/2 szklanki), ziemniaki i liść laurowy i doprowadzić do wrzenia. Częściowo przykryć garnek i dusić, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Mleko, śmietanę i mąkę ubić w misce, aż mąka się rozpuści. Powoli dodaj mieszaninę do garnka, stale mieszając. Podczas mieszania, doprowadzić zupę na wolnym ogniu (nie gotować). Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Dodać małże i dusić 2 minuty więcej. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
9
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10
Tuż przed podaniem wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
11
Podawać z ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
12
W porcji: kalorie 312; tłuszcz 8G (nasycony 2g); Cholesterol 66mg; sód 510mg; węglowodany 33g; błonnik 3G; białko 27g
13
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn