Noga Jagnięca Bez Kości Z Farszem Miętowym, Orzechowym I Porzeczkowym

Noga Jagnięca Bez Kości Z Farszem Miętowym, Orzechowym I Porzeczkowym
Noga jagnięca bez kości z farszem miętowym, orzechowym i porzeczkowym jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 36g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. Mieszanka walcowane i związane nogi jagnięciny, porzeczki, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać dżem, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym, Powolna kuchenka bez kości noga jagnięcina z miętą, oraz Kotlety jagnięce Dijon Baby z sosem z czerwonej porzeczki-mięty.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn