No-cook Asian krewetki coleslaw

No-cook Asian krewetki coleslaw
No-cook Asian krewetki coleslaw może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 311 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka liści kolendry, beansprouts, orzechy nerkowca, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis z BBC Good Food ma 6 fanów. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Gotuj książkę: krewetki i makaron ryżowy, Ostatnia Wieczerza Chui Lee Luka, Azjatycka sałatka z krewetkami i ananasem, oraz Omlet Azjatycki z krewetkami i brokułami.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki dressingu razem w dużej misce, a następnie wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem krewetek. Ułóż sałatkę na dwóch talerzach, a następnie polej garścią krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia68
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn