No-Baste, No-Bother Pieczony Indyk

No-Baste, No-Bother pieczony indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 501 kalorii, 70g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od Foodnetwork ma 13 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka marchwi, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klasyczny pieczony indyk z czerwonym winem baste, Spice Islands Holiday Herb Baste dla Turcji, oraz No-Baste, ziołowo-chrupiący Indyk w sosie grzybowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyreguluj stojaki piekarnika, aby przykryta patelnia łatwo zmieściła się w środku. Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Masło natrzeć na zewnątrz i w jamie indyka.
Posypać solą i pieprzem po wewnętrznej i zewnętrznej stronie indyka.
Umieść seler, cebulę i marchew w jamie.
Na dużą patelnię ułożyć indyka od strony piersi do góry.
Wlać wrzącą wodę na patelnię. Przykryj szczelną pokrywką i włóż patelnię do piekarnika.
Uruchom zegar, gdy temperatura piekarnika powróci do 500 stopni F.
Piec dokładnie 1 godzinę i wyłączyć piekarnik. Nie otwieraj drzwi piekarnika! Pozostaw indyka w piekarniku, aż piekarnik całkowicie się ostygnie; może to potrwać od 4 do 6 godzin. Rezerwować soki z patelni i schłodzić indyka, jeśli nie zostanie podany wkrótce po upieczeniu.