No Bake Elvis Bars

No Bake Elvis Bars
Jeśli masz o 20 minut do spędzenia w kuchni, No Bake Elvis bary może być niesamowite wegańskie i bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja Pokrywa 2% Twoich codziennych potrzeb z witamin i minerałów, ten przepis można zatem uznać za nie tak zdrowy. Ten przepis służy 16 i kosztuje 37 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 18660 powiedziałoby, że trafił na miejsce. To działa dobrze jako bardzo niedrogie śniadanie. Jest dostarczany przez ohsheglows.com. podobne przepisy obejmują No Bake Elvis Bars, Batoniki No-Bake, oraz No Bake Granola Batony.

Instrukcje

1
Wyłóż 8-calową kwadratową patelnię z dwoma kawałkami papieru pergaminowego, po jednym w każdą stronę. Ułatwia to późniejsze podnoszenie drążków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
1
Dodaj migdały do robota kuchennego i proces, aż powstanie drobny okruchy, nieco większy niż piasek. Teraz dodać resztę składników skorupy i proces, aż mieszanina jest razem, skrobanie boku miski w razie potrzeby. Mieszanina powinna być lekko lepka i powinna sklejać się po naciśnięciu palcami. Jeśli tak nie jest, dodaj bardzo mały plusk wody i ponownie przetwarzaj przez kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wrzuć mieszaninę skorupy do przygotowanej patelni. Równomiernie wygładzić, a następnie mocno i równomiernie docisnąć do patelni. Możesz lekko zwilżyć palce, jeśli skorupa przykleja się do nich. Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć go bardzo gładko, zagęszczając go tak bardzo, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść w zamrażarce podczas przygotowywania środkowej warstwy.
4
Warstwa środkowa: szybko spłucz miskę procesora.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj wszystkie składniki środkowej warstwy do procesora i proces do gładkiej.
6
Wyjąć skórkę z zamrażarki i zalać środkową warstwą na wierzchu. Wygładź. Wróć do zamrażarki na co najmniej 1-1, 5 godziny, aby ustawić, aż środkowa warstwa będzie bardzo jędrna w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Mżawka czekoladowa: gdy środkowa warstwa jest całkowicie solidna, przygotuj polewę. W małym garnku rozgrzej czekoladę i olej kokosowy na najniższym ogniu, mieszając, aby połączyć. Gdy połowa wiórów stopi się, wyjmij garnek z ognia i mieszaj, aż całkowicie się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
CzekoladaCzekolada
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Wyjąć kraty z zamrażarki. Wyciągnij płytę z patelni i pokrój w kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Rozłóż kwadraty na talerzu wyłożonym pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
10
Mżawka na stopionej czekolady i powrót bary do zamrażarki, aż czekolada jest Firma i batony są stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
11
Ciesz się tymi batonami zamrożonymi, prosto z zamrażarki. Topią się bardzo szybko, więc nie sugeruję pozostawienia ich na dłużej niż kilka minut. Resztki owinąć i przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos

Składniki

TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia21
Magazyn