Niskotłuszczowe Przyprawione Kubki Jabłkowo-Jagodowe
Niskotłuszczowe przyprawione kubki jabłkowo-jagodowe to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o Smaku Truskawkowym, żelatynę o chłodnym Batie, wolną bitą polewę, kostki lodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Cinnamon Apple Crumb Cake-Low Carb & Gluten Free.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj lód; mieszać aż imelted. Wymieszać z sosem jabłkowym.
Wyjąć 1-1 / 2 szklanki żelatyny; odstawić w temperaturze pokojowej. Wymieszać 1-1 / 2 szklanki ostudzić ubijać do pozostałej żelatyny; łyżkę do 6 szklanek deserowych. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do zestawu, ale nie firmy.
Top z reserved żelatyny. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Podawać z pozostałym chłodnym batem.