Nikuman / Butaman / Bułka Wieprzowa
Nikuman / Butaman / wieprzowina bułka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 747 kalorii, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, pieprz, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", Złom wieprzowy-Guton wieprzowy-Creton à l ' ancienne, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork) dla podobnych receptur.
Instrukcje
do bułki, wymieszać wszystkie składniki w proszku w misce i zrobić studnię w środku. mokre składniki wymieszać dokładnie, gdy są połączone, dodać skrócenie i zagniatać do uzyskania gładkiej konsystencji w temperaturze pokojowej przez 30 min. wymieszać nadzienie i podzielić na 10 kulekpodzielić ciasto na 10 kulek i rozwałkować je na okrągło.owiń je wokół nadzienia, szczypta i skręć w górnej części spoczynkowej przez 15 min.: dodaj odrobinę białego octu do wody, aby zapobiec przebarwieniom (sprawia, że około 10 nikuman).