Nikuman / Butaman / wieprzowina bułka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 747 kalorii, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, pieprz, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", Złom wieprzowy-Guton wieprzowy-Creton à l ' ancienne, oraz Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
do bułki, wymieszać wszystkie składniki w proszku w misce i zrobić studnię w środku. mokre składniki wymieszać dokładnie, gdy są połączone, dodać skrócenie i zagniatać do uzyskania gładkiej konsystencji w temperaturze pokojowej przez 30 min. wymieszać nadzienie i podzielić na 10 kulekpodzielić ciasto na 10 kulek i rozwałkować je na okrągło.owiń je wokół nadzienia, szczypta i skręć w górnej części spoczynkowej przez 15 min.: dodaj odrobinę białego octu do wody, aby zapobiec przebarwieniom (sprawia, że około 10 nikuman).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
48 Do 56 Cukierków Life Savers
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu