Nikaraguański Gallo Pinto

Nikaraguański Gallo Pinto
Nikaraguański Gallo Pinto może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 30 i kosztuje 6 centów za porcję. Ta przystawka ma 33 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, fasolę, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gallo Pinto, Gallo Pinto, oraz Aida ' s-Gallo Pinto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować dressing, cebula i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Fasolę wymieszać z przygotowanym płynem do gotowania; gotować 5 min. delikatnie mieszając, aby uniknąć zacierania fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3
Dodać ryż; gotować od 5 do 8 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn