Niezawodna Pierś Z Indyka

Niezawodna Pierś Z Indyka
Niezawodna pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Za 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 730 kalorii, 98g białka, oraz 27g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 371 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 8 godzin. Ten przepis z Foodnetwork wymaga wcieranej szałwii, brązowego cukru, oregano i indyka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 92%, co jest doskonałe. Podobne przepisy obejmują Niezawodna Pierś Z Indyka, Niezawodna metoda gotowania, aby uzyskać najbardziej soczystą pierś z kurczaka, oraz Niezawodny Indyk Solankowy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Zdejmij nogi i skrzydła z indyka lub poproś rzeźnika o to. Rezerwa na magazynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
StadoStado
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
3
Włóż pierś z indyka do dużego garnka lub podwoj czystą plastikową torbę. Gdy mieszanina solanki zostanie całkowicie schłodzona, zalej indyka i wstaw do lodówki na 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
GarnekGarnek
4
Opłucz pod czystą chłodną wodą przez 5 minut, dobrze odcedź i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
W małej misce połącz suszone przyprawy i skórkę z cytryny. Natrzeć indyka olejem rzepakowym, lekko posypać natrzeć indyka, wszelkie dodatkowe pocieranie można umieścić w jamie. Przykryj luźno, wstaw do lodówki na 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
PrzyprawyPrzyprawy
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wyjmij z lodówki i odstaw na blat na 15 minut
7
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F, gdy Indyk odpoczywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
W dużej, głębokiej blasze do pieczenia, wyposażonej w ruszt, połóż pierś z indyka stroną do dołu i piecz przez 35 minut. Ostrożnie odwróć indyka i zmniejsz ogień do 375 stopni F. kontynuuj pieczenie indyka przez 1 godzinę 45 minut lub do momentu, gdy temperatura w najgłębszej części piersi odczyta 170 Stopni F na termometrze z natychmiastowym odczytem. Pamiętaj, aby sprawdzać ptaka co 15 minut po upływie pierwszej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Wyjąć z piekarnika, luźno namiotu z folią, odstawić na patelnię na 10 minut. Pokrój i podawaj natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
W dużym garnku bulionowym połącz 3 litry wody, 1 szklankę koszernej soli, brązowy cukier, melasę, liście szałwii i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól KoszernaSól Koszerna
PieprzPieprz
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
MelasaMelasa
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Podgrzewaj, aż sól się rozpuści, zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
12
Dodaj 3 litry zimnej wody i 8 szklanek lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia31
Magazyn