Niesamowita Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem

Niesamowita Azjatycka Sałatka z kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 20g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę, mieloną kolendrę, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Amazing Asian Salad Toss, Śmiesznie Niesamowita Azjatycka Sałatka Ramen, oraz Sałatka Z Kurczakiem Curry - Niesamowity Letni Obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet ryżowy, olej sezamowy, 3 zielone cebule, czosnek, cukier, imbir, sos sojowy, olej roślinny, kolendra i musztarda w misce do mieszania, aż cukier się rozpuści.
Wlać połowę dressingu do innego pojemnika i przechowywać w lodówce na później.
Włożyć piersi z kurczaka do pozostałego dressingu i obłożyć je ze wszystkich stron. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut do 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć piersi kurczaka z marynaty i otrząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia.
Piecz piersi kurczaka w nagrzanym piekarniku, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Kurczaka pokroić na 2 widelce i odstawić na bok.
Aby zmontować sałatkę, połączyć zieloną kapustę, czerwoną kapustę, marchew, 3 zieloną cebulę, kolendrę, migdały i schłodzonego kurczaka w dużej misce do mieszania.
Wlać zastrzeżone opatrunek overtop i wrzucić do herbu.