Niemożliwie łatwy kraj Dijon dziki ryż i szynka ciasto
Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 201 kalorii, 11g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz pod ręką migdały, ser szwajcarski, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Dijon i dziki ryż hamburgery z indykiem, Super Łatwy Dziki Ryż Grzyb Pilaf, oraz Country Dijon Sausage Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu.
Warstwa szynka, papryka, dziki ryż i ser w pie Płyta.
W średniej misce wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem migdałów z trzepaczką lub widelcem do wymieszania.
Wlać składniki w talerzu ciasta.
Piec 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Dekoruj świeżym szczypiorkiem.