Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe II

Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe II
Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe II może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 97 g tłuszczu, oraz w sumie 1743 kalorii. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów pekan, cukier, niemiecka czekolada i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Niemieckie Słodkie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie słodkie ciasto czekoladowe, oraz Makeover Niemiecki Słodkie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 3 (8 cali) okrągłe Patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić. W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
PiekarnikPiekarnik
2
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
3
W dużej misce, śmietany razem masło i 1 1/2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z roztopioną czekoladą i 1 łyżeczką wanilii. Ubij mieszankę mąki na przemian z maślanką, mieszając tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut, a następnie odwróć się do stojaka z drutu i całkowicie ostudź. Gdy ostygnie, mróz między warstwami i na wierzchu ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Aby lukier: w dużym rondlu połączyć odparowane mleko, 1 szklankę cukru, żółtka jaj, 1/2 szklanki masła i 1 łyżeczkę wanilii. Gotować i mieszać na średnim ogniu przez około 12 minut, lub aż gruby i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
żółtko Jajażółtko Jaja
LukierLukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan. Schłodzić do temperatury pokojowej i rozprowadzić konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia17
Magazyn