Niemieckie kotlety wieprzowe

Niemieckie kotlety wieprzowe
Niemieckie kotlety wieprzowe wymagają około 1 godziny od początku do końca. Ten przepis jest dla 6 osób. To danie główne ma 328 kalorii , 30 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 2,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga musu jabłkowego, mielonego cynamonu, kminku i masła. Jest to dość niedrogi przepis dla fanów europejskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Nutella Banana Pancakes German Style , Frikadellen German Meat Patties i Frosting For German Chocolate Cake .

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnio wysokim ogniu, zrumień kotlety wieprzowe na maśle z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
W misce wymieszaj kiszoną kapustę, mus jabłkowy, cebulę, czosnek, brązowy cukier, kminek i cynamon. Nałóż na kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 45–50 minut lub do momentu, aż sok z mięsa stanie się przejrzysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn