Niemieckie kotlety wieprzowe
Niemieckie kotlety wieprzowe wymagają około 1 godziny od początku do końca. Ten przepis jest dla 6 osób. To danie główne ma 328 kalorii , 30 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Za 2,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga musu jabłkowego, mielonego cynamonu, kminku i masła. Jest to dość niedrogi przepis dla fanów europejskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Nutella Banana Pancakes German Style , Frikadellen German Meat Patties i Frosting For German Chocolate Cake .
Instrukcje
Na dużej patelni, na średnio wysokim ogniu, zrumień kotlety wieprzowe na maśle z obu stron.
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
W misce wymieszaj kiszoną kapustę, mus jabłkowy, cebulę, czosnek, brązowy cukier, kminek i cynamon. Nałóż na kotlety.
Przykryj i piecz w temperaturze 375° przez 45–50 minut lub do momentu, aż sok z mięsa stanie się przejrzysty.