Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.19 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Jeśli masz masło, ciasto skorupa, pekan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz 1/3 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z mlekiem, czekoladą i 1 łyżką masła lub margaryny. Gotować i mieszać do zgęstnienia i bąbelków. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać 2 minuty więcej.
Stopniowo wymieszać około 1 szklanki mieszaniny do żółtek. Powrót mieszaniny do rondla; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać 2 minuty więcej. Wymieszać wanilią.
Gorące ciasto przełożyć na skorupę pieczonego ciasta.
W innym rondlu połącz ubite jajko, odparowane mleko, 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki masła lub margaryny. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa. Wymieszać z kokosem i orzechami pekan.
Rozprowadzić mieszaninę orzechów pekan równomiernie na nadzieniu czekoladowym. Ciasto schłodzić na drucianym stojaku; dokładnie schłodzić.