Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Jeśli masz wyciąg z migdałów, żółtka jaj, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą. W rondlu 1-quart, czekolady i masła ciepła na średnim ogniu, aż do stopienia i mieszaninę można mieszać gładko.
Wyjąć z ognia; stopniowo mieszać z mlekiem.
W średniej misce wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. W małej miseczce wymieszaj żółtka, ekstrakt z wanilii i migdałów. Stopniowo dodawać mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj, mieszając trzepaczką.
Dodaj mieszaninę czekoladowo-żółtkową do mieszaniny skrobi kukurydzianej, mieszając trzepaczką.
Wlać nadzienie do płyty wyłożonej skórką.
W małej misce, wymieszać kokosowe i pekan; posypać nadzieniem.
Piec 45 do 50 minut lub aż nadmuchane i prawie zestaw. Całkowicie schłodzić na stojaku chłodzącym, około 4 godzin.