Niemieckie Ciasta Mięsne

Niemieckie Ciasta Mięsne
Przepis Niemieckie ciasta mięsne jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 6. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka bulionu wołowego, olej roślinny, mielona wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frikadellen Niemieckie Pasztety Mięsne, American Cakes-Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Placki Rybne Z Sosem Herbowanym (Po Niemiecku) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn