Niemiecki naleśnik owocowy z mieszanym syropem jagodowym-St. Louis
Niemiecki naleśnik owocowy z mieszanym syropem jagodowym-St. Louis może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 326 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, syrop klonowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 38%. Spróbuj Naleśnik niemiecki z brzoskwiniami i syropem z maślanki, Rote Grütze Niemiecki Pudding Jagodowy, oraz Mieszany Koktajl Z Owoców Jagodowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ubij razem jajka, mleko, cukier, sól i ekstrakt waniliowy. W osobnej misce wymieszać mąkę i proszek do pieczenia. Wrzucić suche składniki na mokro i ubijać do uzyskania jednorodności.
Odstawić na co najmniej 10 minut.
Rozgrzać 8 lub 10-calowa Patelnia żeliwna w piekarniku z masłem.
Wlać ciasto do żeliwnej patelni i piec, aż naleśnik będzie złoty brąz, nadmuchane i ustawić w centrum, o 15 protokół.
Podgrzać jagody w małym rondlu z syropem klonowym, aż mieszanina zgęstnieje, ale nadal można zobaczyć jagody.
Podawać na ciepło na kawałku naleśnika, posypanego cukrem pudrem.