Niemiecka Zupa Z Soczewicy

Niemiecka Zupa Z Soczewicy
Niemiecka zupa z soczewicy może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz paprykę, sól koszerna i pieprz, marchew, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Niemiecka Zupa Z Soczewicy, Niemiecka Sałatka Z Soczewicy (Linsensalat), oraz Zupa Grochowa Po Niemiecku.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać kotlety jagnięce i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, o 4 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
3
Przełożyć kotlety na talerz.
4
Dodaj ziemniaki, czosnek, papryka, marchew, cebula i seler do zapiekanki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać kotlety jagnięce, pomidory, soczewicę, wywar z kurczaka i pietruszkę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
SoczewicaSoczewica
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
6
Dodaj 1 łyżkę soli i kilka mielonych pieprzu. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż soczewica będzie miękka, 50 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Usuń kotlety jagnięce i odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
8
Mięso pokroić na duże kawałki i wrócić do zupy. Doprawić solą i pieprzem i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki może być sparowany z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn