Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami

Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jeśli 89 centów za porcję spadnie Twój budżet, niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 155 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką jabłka, masło, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Niedzielny Brunch: Naleśniki Z Jabłkami, Niedzielny Brunch: Boczek Cheddar Grillowany, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 °F. Smaż boczek na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż w pełni ugotowane, nie zbyt chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Osuszyć na papierowych ręcznikach i kiedy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć z grubsza posiekać na kawałki 1/2 cala. Jabłka obrać i pokroić na 1/4 cala klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Rozwałkuj ciasto na ciasto do grubości 1/4 cala i dopasuj do 11-calowej patelni do tarty. Przyciąć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Dodaj boczek do spodu patelni (dodając opcjonalnie posiekane zioła na górze)i umieść jabłka na górze, nakładając je na siebie, przechodząc od zewnątrz do wnętrza. Doprawić masłem i posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Umieścić w nagrzanym piekarniku, aż jabłka są gotowane i ciasto ciasto jest brązowy, około 40 minut, obracając tarta około połowy drogi do zapewnienia nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn