Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament

Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament
Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać daty, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami, Niedzielny Brunch: Boczek Cheddar Grillowany, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym garnku, doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę lub aż rzeczy się zepsują. Przecedzić przez sitko o drobnej siatce, przywrócić sos do czystego garnka i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
W małej filiżance połączyć 2 łyżki sosu i skrobi kukurydzianej; mieszać widelcem, aż nie będzie grudek, a następnie dodać z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Usuń z ciepła i rezerwy.
4
Podsmaż boczek i podziel bułki. Boczek podzielić między bułki, skropić sosem HP na wierzchu i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn