Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament
Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać daty, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami, Niedzielny Brunch: Boczek Cheddar Grillowany, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w dużym garnku, doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę lub aż rzeczy się zepsują. Przecedzić przez sitko o drobnej siatce, przywrócić sos do czystego garnka i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W małej filiżance połączyć 2 łyżki sosu i skrobi kukurydzianej; mieszać widelcem, aż nie będzie grudek, a następnie dodać z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usuń z ciepła i rezerwy.
4
Podsmaż boczek i podziel bułki. Boczek podzielić między bułki, skropić sosem HP na wierzchu i podawać na gorąco.