Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament

Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament
Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać daty, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami, Niedzielny Brunch: Boczek Cheddar Grillowany, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w dużym garnku, doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę lub aż rzeczy się zepsują. Przecedzić przez sitko o drobnej siatce, przywrócić sos do czystego garnka i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
W małej filiżance połączyć 2 łyżki sosu i skrobi kukurydzianej; mieszać widelcem, aż nie będzie grudek, a następnie dodać z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Usuń z ciepła i rezerwy.
4
Podsmaż boczek i podziel bułki. Boczek podzielić między bułki, skropić sosem HP na wierzchu i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn