Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 89g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i popękany pieprz, mięso z gulaszu wołowego, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Niedzielna Kolacja: Stek I Stilton Pie, Kolacja Z Kiełbasą Z Fasoli, oraz Niedzielna Kolacja: Pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozwałkuj górną i dolną skorupę, aby pasowała do skorupy pie; dopasuj jedną połowę do naczynia pie, a drugą połowę do tacy na arkuszach i schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
2
Rozgrzać masło i 1 łyżka oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu. Mąkę doprawiamy solą i pieprzem, a nerki wsypujemy do mąki. Sear nerki w patelni, aż uformuje się skorupa, o 5 protokół, następnie flip i sear aż dopiero zaczyna gotować przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Nerka
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Usunąć nerki z patelni i rezerwy na talerzu. Pogłębiać mięso gulasz wołowy w przyprawionej mąki, dodać kolejną dużą mżawkę oleju roślinnego na patelni, i podsmażyć wołowinę w małych partiach, aż wszystkie strony będą brązowe, o 8 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usuń wołowinę na inny talerz i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
5
Dodaj cebulę do gorącej patelni i wymieszaj, skrobając kawałki nerki i wołowiny z dna patelni. Gotować, aż cebula dopiero zaczynają brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nerka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać pokrojone grzyby i nadal gotować, aż grzyby uwolnią swój płyn i zaczynają kolor, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Dodać wołowinę i nerki z powrotem na patelnię i wymieszać, aby połączyć z grzybami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Nerka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Posypać pozostałą mąką i mieszać, aż mąka zostanie włączona na całej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Zalać bulion wołowy, wymieszać i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje, o 8 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion Wołowy
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
10
Wyjąć z patelni i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Rozgrzej piekarnik do 177°. gdy mieszanina wołowiny całkowicie ostygnie, wypełnij przygotowany talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę