Niedzielna Kolacja: czerwone Wino i pomidory duszone Oxtails
Niedzielna Kolacja: czerwone Wino i pomidory duszone Oxtails jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny napój. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1093 kalorii, 109G białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pomidorów w puszkach, koszerna sól i popękany pieprz, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone wino-duszone Oxtails, Wine Duszone Oxtails, oraz Duszone Oxtails & Domowy Makaron Z Czerwonego Wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 °.
Duże danie rozgrzać na średnim ogniu, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Gdy olej się połyskuje dodaj oxtails do duszenia naczynia. Przesmażyć oxtails ze wszystkich stron aż do głębokiego złotego koloru.
Gdy oxtails są brązowe usunąć z patelni i rezerwy.
Dodaj pokrojone szalotki mieszając skaleczyć się brązowe kawałki od dołu patelni, aż szalotki zaczynają nabierać koloru, o 8 protokół.
Dodać wołowinę z powrotem do patelni, zalać czerwonym winem i puszką całych duszonych pomidorów i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu na kuchence. Przykryć pokrywką i wstawić do piekarnika, aż oxtails będą przetargu wideł, około 3 godzin.
Gdy oxtails są miękkie usunąć ogony i gałązkę oregano z duszenia cieczy i zmniejszyć ciecz na średnim ogniu, aż wystarczająco grube, aby pokryć tył łyżki, o 20 minut. Ciepłe oxtails w zredukowanym sosie przed podaniem.
Podawać z puszystymi puree ziemniaczanym i więcej czerwonego wina.