Niebiański Halibut

Niebiański Halibut
Niebiański Halibut to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 272 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sos pieprzowy, zieloną cebulę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Niebiański Hummus, oraz Heavenly Baklava.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Nasmaruj naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj parmezan, masło, majonez, sok z cytryny,zieloną cebulę, sól i sos pieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
ParmezanParmezan
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ułóż filety z halibuta w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Filety z halibuta Broil 8 minut w przygotowanym piekarniku lub do łatwego płatkowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozłóż mieszaniną parmezanu i kontynuuj pieczenie 2 minuty, lub aż polewa jest bąbelkowo i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn