Niebiański Halibut to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 23G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 272 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sos pieprzowy, zieloną cebulę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Niebiański Hummus, oraz Heavenly Baklava.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Nasmaruj naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W misce wymieszaj parmezan, masło, majonez, sok z cytryny,zieloną cebulę, sól i sos pieprzowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Sos
Parmezan
Zielona Cebula
Sok Z Cytryny
Majonez
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ułóż filety z halibuta w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Filety z halibuta Broil 8 minut w przygotowanym piekarniku lub do łatwego płatkowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozłóż mieszaniną parmezanu i kontynuuj pieczenie 2 minuty, lub aż polewa jest bąbelkowo i lekko rumiane.
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.