Nie Gotuj Lodów Waniliowych
No-Cook Vanillan Ice Cream może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 269 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, crème fraîche, marshmallow creme, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 20%. Podobne przepisy to Lody Waniliowe Chai, No-Cook Vanillan Ice Cream, oraz Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki; ubić mikserem, aż będzie gładka. Beat w crme frache i 1 szklanka mleka. Wymieszać 3 szklanki mleka i syropu kukurydzianego.
Wlać do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Lody BlackBerry Swirl: Przygotuj Lody Waniliowe Bez Gotowania.
Połącz 1 szklankę jeżyn i 1 łyżkę świeżego soku z cytryny w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Przecedzić mieszaninę jagód przez drobne sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Zeskrobać lody do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki.
Mieszankę jagodową skropić wierzchem lodów; delikatnie obracać. Przykryć i zamrozić 1 godzinę. Serwuje 8 (wielkość porcji: około 3/4 szklanki) kalorii 255; tłuszcz 2g (sat 5g); sód 150mg
Lody czekoladowo-migdałowe z kokosem: przygotuj lody waniliowe bez gotowania, zwiększając cukier do 1 szklanki i dodając 1/2 szklanki niesłodzonego ciemnego kakao do cukru. Wymieszać 1/3 szklanki posiekanych solonych prażonych migdałów do lodów; zeskrobać lody do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki. Przykryć i zamrozić 2 godziny lub do twardości. Scoop o 3/4 szklanki lodów do każdej z 9 misek; posypać 1/3 szklanki tosty niesłodzone Ogolony kokos równomiernie na lodach. Serwuje 9 kalorii 289; tłuszcz 1g (sat 5g); sód 150mg