New York Strip And Fall pieczeń warzywna z sosem musztardowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać New York Strip i spadek pieczeń warzywna z sosem musztardowym krem spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka szalotki, oliwy z oliwek, korzenia selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czosnek zioło NY Strip pieczeń z sosem śmietanowym musztardowym, New York Strip steki z sosem Chrzanowo-musztardowym, oraz New York Strip pieczeń z sosem Madeira Pan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać Creme fraîche, musztardę i sok z cytryny w małej miseczce. Doprawić grubą solą. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Sól Gruboziarnista
Sok Z Cytryny
Musztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Wymieszać pierwsze 5 składników w smallbowl.
2
Umieść wołowinę, tłustą stronę do góry, na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Rozprowadzić mieszaninę masła na wierzchu pieczeni. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Niech wołowina stać w temperaturze pokojowej1 godzinę przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
1
Pozycja 1 stojaka w dolnej części i 1 stojaka w górnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz grzyby, rzepa, marchew, korzeń selera, szalotka, olej i rozmaryn w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Grzyby
Rozmaryn
Szalotka
Marchew
Rzepa
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posypać grubą solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
4
Przenieś warzywa na duży arkusz rimmedbaking, rozkładając się w równej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
5
Umieść warzywa na Dolnym stojaku w piecu i wołowinę na górnym stojaku w piekarniku. Piecz 20 minut. Wrzucić mieszankę warzywną. Zmniejsz temperaturę do 350 ° F. kontynuuj pieczenie, aż warzywa staną się miękkie i zaczną brązować, a natychmiastowy termometr wprowadzony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 130 ° F dla średnio rzadkich, 30-35 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Przenieść pieczeń na talerzi niech reszta 10 minut. Łyżka tłuszczu z góry kapieli na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
7
Drizzledrippings over vegetable Mixed; toss tooat. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
8
Łyżka mieszanki warzywnej wokół pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
9
Podawać razem z sosem musztardowo-śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
Musztarda
1
Pełnoziarnisty i pikantny Brander 2007 Colson Canyon Vineyard Syrah, Santa Barbara (35 usd)