Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego czekoladowego Pralinowo-krówkowego ciasta. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 934 kalorie, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38018 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka orzechów pekan, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tort Krówkowy z podwójną czekoladą, Double Peanut Butter Layer Cake z polewą czekoladową, oraz New Orleans Praline Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 Ciasto: 2 Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.3
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W rondlu połącz masło, kakao i wodę. 4 gotować, ciągle mieszając, na małym ogniu, aż mieszanina będzie gładka i masło stopi się; zdjąć z ognia i ostudzić.5
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Połączyć maślankę, jajka, soda oczyszczona i wanilia; ubić na średniej prędkości mikserem, aż będzie gładka.6
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Wanilia
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Połączyć mieszaninę masła i mieszaniny maślanki; beat aż dobrze wymieszane.7
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Masło
5
Połączyć cukier, mąkę i sól w misce; dobrze wymieszać.8 stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny maślanki; ubijać do wymieszania.9 ciasto powinno być cienkie.10 spryskaj trzy 8 " okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania i ułóż je papierem woskowym.11
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Maślanka
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Cukierki Peachie-o
6
Wlać ciasto równomiernie do patelni i piec w temperaturze 350 stopni przez 22-24 minut lub do momentu, gdy ciasto sprawdzi się na ciasto.12 schłodzić w patelniach na stojakach z drutu przez 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.13 aby złożyć ciasto:.14
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Rozprowadzić 1/2 c ganache między warstwami ciasta; resztę rozprowadzić na bokach ciasta i schłodzić przez 30 minut.15 powoli polewaj lukier na środek ciasta.16
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Rozłóż go na krawędziach ciasta, pozwalając trochę lukier spływać po bokach.17 Czekoladowy Ganache:.18 miksować czekoladę i śmietanę w szklanej misce przez 2-3 minuty lub do rozpuszczenia czekolady; ubijać na gładką masę.19 stopniowo dodawać masło, ubijając, aż będzie gładkie i stopione.20 ostudzić, ubijając często, aż do rozprzestrzenienia konsystencji, około 15-20 minut.21 Lukier Pralinowy:.22
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Mikrofalówka
Cukierki Peachie-o
9
Połącz masło, brązowy cukier i śmietanę do ubijania w rondlu 2 quart; doprowadzić do wrzenia, często mieszając.23 gotować 1 min; zdjąć z ognia i ubić w cukrze pudrze i wanilii.24
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Brązowy Cukier
Wanilia
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
10
Dodać orzechy pekan i mieszać delikatnie przez 2-5 minut, lub aż lukier zacznie ostygać i lekko zgęstnieć.25