New Orleans Double-chocolate Praline-Fudge Cake

New Orleans Double-chocolate Praline-Fudge Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego czekoladowego Pralinowo-krówkowego ciasta. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 934 kalorie, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38018 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka orzechów pekan, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tort Krówkowy z podwójną czekoladą, Double Peanut Butter Layer Cake z polewą czekoladową, oraz New Orleans Praline Brownies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Ciasto: 2 Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.3
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu połącz masło, kakao i wodę. 4 gotować, ciągle mieszając, na małym ogniu, aż mieszanina będzie gładka i masło stopi się; zdjąć z ognia i ostudzić.5
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Połączyć maślankę, jajka, soda oczyszczona i wanilia; ubić na średniej prędkości mikserem, aż będzie gładka.6
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Połączyć mieszaninę masła i mieszaniny maślanki; beat aż dobrze wymieszane.7
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
5
Połączyć cukier, mąkę i sól w misce; dobrze wymieszać.8 stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny maślanki; ubijać do wymieszania.9 ciasto powinno być cienkie.10 spryskaj trzy 8 " okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania i ułóż je papierem woskowym.11
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać ciasto równomiernie do patelni i piec w temperaturze 350 stopni przez 22-24 minut lub do momentu, gdy ciasto sprawdzi się na ciasto.12 schłodzić w patelniach na stojakach z drutu przez 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.13 aby złożyć ciasto:.14
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Rozprowadzić 1/2 c ganache między warstwami ciasta; resztę rozprowadzić na bokach ciasta i schłodzić przez 30 minut.15 powoli polewaj lukier na środek ciasta.16
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Rozłóż go na krawędziach ciasta, pozwalając trochę lukier spływać po bokach.17 Czekoladowy Ganache:.18 miksować czekoladę i śmietanę w szklanej misce przez 2-3 minuty lub do rozpuszczenia czekolady; ubijać na gładką masę.19 stopniowo dodawać masło, ubijając, aż będzie gładkie i stopione.20 ostudzić, ubijając często, aż do rozprzestrzenienia konsystencji, około 15-20 minut.21 Lukier Pralinowy:.22
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
MikrofalówkaMikrofalówka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Połącz masło, brązowy cukier i śmietanę do ubijania w rondlu 2 quart; doprowadzić do wrzenia, często mieszając.23 gotować 1 min; zdjąć z ognia i ubić w cukrze pudrze i wanilii.24
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Dodać orzechy pekan i mieszać delikatnie przez 2-5 minut, lub aż lukier zacznie ostygać i lekko zgęstnieć.25
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
11
Natychmiast zalać ciasto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn