New England Turkey Burger
New England Turkey Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 401 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz samuel adams summer ale, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Burger Z Indyka, Ciasto Z Indykiem Burger, oraz Burger Z Indyka.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 7 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać piwo; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło. Dusić 20 minut lub aż cebula będzie złoty i ciecz prawie odparuje; mieszać od czasu do czasu. Super.
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Wyjąć 1/4 szklanki mieszanki cebuli z patelni; drobno posiekać.
Połącz posiekaną mieszankę cebuli i indyka. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje; delikatnie uformować każdy w 1/2-cala grubości patty. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grill 5 minut. Włączyć paszteciki; grill 3 minuty. Top z serem; grill 1 minutę lub aż ser topi się i indyka jest gotowy.
Połączyć majonez i musztardę.
Rozprowadzić 1 1/2 łyżeczki mieszanki majonezu na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu każdy z 1 liściem sałaty, 1 plaster pomidora i 1 patty. Mieszankę cebuli podzielić równomiernie między porcje; na wierzchu z połówkami bułek.