New England Pot Roast

New England Pot Roast
New England Pot Roast jest bezmleczne danie główne. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 536 kalorii, 58g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, pieprz, ostrze pieczeń i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj New England Pot Roast, New England Pot Roast, oraz Old Fashioned New England Pot Roast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż brązowy ze wszystkich stron. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wołowinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
3
Rozprowadzić chrzan ze wszystkich stron wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
4
Dodaj 1 szklankę wody do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 2 godziny 30 minut.
6
Dodaj ziemniaki, marchew i cebulę do holenderskiego piekarnika. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 1 godziny lub aż wołowina i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Wyjąć wołowinę i warzywa na ciepły półmisek; ogrzać. Odtłuścić nadmiar tłuszczu z bulionu w holenderskim piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
Dodać wystarczającą ilość wody do bulionu, aby zmierzyć 2 szklanki. W szczelnie przykrytym pojemniku wstrząsnąć 1/2 szklanki zimnej wody i mąki; stopniowo mieszać do bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
WodaWoda
9
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
10
SOS podawać z wołowiną i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn