Nerkowca-Crusted łosoś z Bok Choy

Nerkowca-Crusted łosoś z Bok Choy
Nerkowca-Crusted łosoś z Bok Choy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 57g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $6.98 za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 14 fanów. Jeśli masz prażone na sucho orzechy nerkowca, oliwa z oliwek, płatki cebuli i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 99%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nerkowca-Crusted łosoś z Bok Choy, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posmaruj łososia miodową musztardą. Obie strony łososia doprawić płatkami cebuli i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
Włożyć orzechy nerkowca do płytkiego naczynia, dodać cztery filety z łososia i obrócić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
4
Umieścić wszystkie filety z łososia w gorącej patelni i gotować 3 minut na stronie, aż do przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek w oddzielnej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Dodaj bok choy i gotować 2 minuty, aż zielenina więdną, ale łodygi są nadal chrupiące-delikatne. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bok ChoyBok Choy
ZieloniZieloni
8
Podawać łososia nerkowca crusted z tym posiłkiem i rezerwy 2 uncrusted filety na kolejny posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn