Nerkowca Crusted Nadziewane Tilapian jest a pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 187g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 2082 kalorie. Na 17,2 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka moreli, cebuli, soli czosnkowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać nerkowca można śledzić to danie główne z Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nerkowca Crusted Nadziewane Tilapia, Nerkowca-crusted Tilapia z dzikim ryżem, oraz Pomarańczowy Ryż Nerkowca {Z Pieczoną Tilapią} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki skorupy nerkowca w małej misce i dobrze wymieszać.Tilapię opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Orzechy Nerkowca
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Białka ubić w małej misce i wylać na mały talerz.Lekko mąkę z jednej strony filetów tilapia (ryby powinny być pokryte cienką warstwą mąki).Pogłębianie mąki stronie filet w białku jaja, a następnie w mieszaninie skorupy nerkowca.Ustaw powlekane filety (skorupa do góry) na woskowanym papierze i ustaw.W międzyczasie wymieszaj wszystkie składniki farszu w średniej misce.Ostrożnie obrócić filety z tilapii i wycisnąć sok z cytryny na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Tilapii
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Orzechy Nerkowca
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadź farsz równomiernie na filecie i złóż tak, aby grubsza strona była na górze (użyj wykałaczek, aby trzymać razem, jeśli filety są małe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
4
Umieść w maślanym naczyniu do pieczenia i wymień skórkę, która została wytarta.Gotować w temperaturze 350 stopni przez 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.